logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

OVER ONS

Wie we zijn

WELKOM BIJ AUTO HEIJKAMP

Auto Heijkamp is gevestigd in Elspeet. Een fraai, karakteristiek dorpje op de Veluwe, enkele minuten rijden vanaf de A1 of A28. Het vakantiegevoel, de beleving begint al op weg naar Auto Heijkamp. De ervaring van optimale service en onbezorgd rijplezier volgt.

Auto Heijkamp is in 2016 opgericht door William en Mark Heijkamp. Twee broers met brede ervaring in de autobranche . Allebei met een geweldige drive voor auto’s en klanten. En dat merkt u en bewijst de zeer tevreden klantenkring. Elke dag op weg naar het beste resultaat.

Content Image 2
Onze missie

WE STUREN AAN OP PERFECTIE. MET VIER WIELEN OP DE GROND.

Auto’s verkopen is onze passie. Onze auto’s zijn allemaal met zorg geselecteerd en gecontroleerd. Mooi, betrouwbaar en startklaar. Auto Heijkamp stuurt aan op perfectie en houdt geen mooie verkooppraatjes. Daarom beloven we niets. We doen.

MEET OUR TEAM

Gallery Image 1

William: Inkoop

Gallery Image 2

Mark: Verkoop

Gallery Image 3

Bart: Zaterdag topper

Gallery Image 4

Margreet: Facilitair

Gallery Image 5

Elise: Administratie

Content Image 6

WAT MEER OVER ONS

We doen niets liever dan mooie auto’s in- en verkopen. We leveren klanten een geweldige auto en onbezorgd rijplezier. Daar worden we blij van.
Vertrouwen heeft u niet vanzelf, maar krijgt u door ervaring. Ervaar Auto Heijkamp. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Volledig transparant voor elke klant.
Kwaliteit blijkt uit alles. Misschien wel het meest uit de gewone dingen.
We verstaan de kunst om uit het aanbod op de markt de juiste auto’s te kiezen. Precies die ene auto voor u. Het resultaat is een afwisselend assortiment aan top auto’s. Gebruikt of nieuw. Auto Heijkamp heeft het.
Morgen Internet � Zorgeloos Light website